Recenze

Recenze

4.9 Skvělé

129 hodnocení

Filtrovat podle hodnocení

116

9

4

0

0

Recenze, kterým můžete věřit

Všechny recenze pocházejí od skutečných zákazníků a jsou sepsány po ověřených návštěvách

  • Lucie J.

    čvn 27, 2022

    Masáž byla božská! Při příchodu mě uvítala příjemná paní masérka, mluvila CZ/EN, moc milá, usměvavá a šikovná! Thajská masáž s kombinací olejíčku byla. Krásně mě „prokřupala“. Měla opravdu sílu a obdivuju, s jakým nasazením svou práci dělá. Ptala se, jestli je vše OK, jestli něco nebolí. Odcházela jsem jako nový člověk. Prostředí bylo krásné a čisté, příjemná hudba a zvuk tekoucí vody mě dostal do „zenu“ a ačkoliv bývám při masážích často napnutá, tuhle jsem si opravdu užila a vypustila z hlavy všechny možné myšlenky a jen si užívala skvělou péči. Doporučuji všem, já přijdu určitě znovu.

  • Martina M.

    čvn 17, 2022

    Masáž bola intenzívna, ako sme sa s pani masérkou na začiatku dohodli. Odporúčam vybrať si radšej dlhší čas (aspon 60 min) aby bola čo najefektívnejšia. Personál milí a ochotní.

  • Petr W.

    čvn 16, 2022

  • PB

    Petra B.

    čvn 16, 2022

    Moc příjemná masáž nohou. Zážitek předčil má očekávání. Skvělá relaxace. Mohu jen doporučit.

  • Tom D.

    čvn 9, 2022

    Thaiská masáž byla výborná, někdy trochu už moc tahala, ale to k tomuto druhu masáže patří, já si to parádně užil, zopakoval bych.

  • David S.

    čvn 6, 2022

    V tomto salónu jsem zažil skvělou 30 minutovou thajskou masáž, kterou jsem si maximálně užil. Zde opravdu vědí co dělají - palec nahoru 👍

  • EK

    Eva K.

    čvn 5, 2022

    The best thai massage ever!

  • Martina W.

    kvě 30, 2022

    Vřele doporučuji Gold Hand Thai Massage v hotelu International Prague. Od příjemného, klidného prostředí a jeho autentičnost, přes vřelé uvítání recepce, až po velmi zdatné a profesionální ruce masérky Mony. Pro thajskou masáž jsem se rozhodla z důvodu sedavého zaměstnání a bolestí hlavy, návštěvou tohoto studia jsem rozhodně neprohloupila a masáž naprosto splnila mé očekávání. Navíc skvělá dostupnost, v hotelu dobře označena lokace, klidné prostředí a profesionalita zajištěna masérkami z Thajska… nemám co bych vytkla, doporučuji

  • Martina B.

    kvě 23, 2022

    Masáž je na stejné úrovni jako v Thaisku. Velmi doporučuji. Je velmi intenzivní a uleví v místech, kde potřebujete. Masérka byla velmi milá. Prostředí je příjemné doplněné relaxační hudbou. Vchod k masážím je v hotelu dobře označen.

  • VD

    Veronika d.

    kvě 22, 2022

    Moc děkuji za příjemný relax. Velice oceňuji vstřícný a milý přístup na recepci. Po masáži jsem byla příjemně zrelaxovaná, paní Nida dokázala perfektně odhadnout sílu i bolavá místa. Kromě klasické masáže zad jsem vyzkoušela také foot massage, která mi naprosto učarovala.

  • Vít N.

    kvě 22, 2022

    Salon se nachází v (nepříliš atraktivním) hotelu International a ačkoliv nemá nejkrásnější interiér, rozhodně pozitivní hodnocení získá na službách. Byl jsem nucen z osobních důvodů změnit datum rezervace, s čímž mi vyšli naprosto vstříc. Samotné masáži nebylo co vytknout – od nohou, přes záda, až po krk a hlavu. Šikovný masér Udon přesně věděl, kam má sáhnout. Celkově jsem byl velmi spokojený a mile rád sem zase příště zavítám.

  • DT

    Diane T.

    kvě 21, 2022

    Wonderful and relaxing oil massage. Recommended!

  • Lukáš P.

    kvě 19, 2022

    Vyzkoušel jsem masáž, která trvala 30 minut. Přiznám se, že jsem byl zvědavý, zda se alespoň z poloviny bude rovnat masáži, kterou jsem zažil v Bangkoku. Byl jsem opravdu nadšený. Prostředí je velice klidné, velice ochotný a milý personál. Masáž byla skvělá, masérka velice profesionální, kdykoliv během másáže měla pocit, že mě některé body na těla bolí, hned se ptala, zda má být citlivější, což velice oceňuji. Byl jsem opravdu nadšený, velice rád doporučím a sám brzy dorazím na další masáž.

  • KM

    Klára M.

    kvě 18, 2022

    Thajskou masáž jsem zažila poprvé, a rozhodně bych si ji kdykoliv zopakovala. Hned při vstupu do místnosti Vás cvrnkne do nosu krásná aromatická vůně, která ihned navodí příjemný pocit v člověku včetně uklidňují hudby. Samotná masáž byla opravdu velmi příjemná, slečna masérka byla moc milá a ohleduplná, masáž probíhala od chodidel přes celé tělo včetně rukou až po masáž hlavy. Před masáží jsem moc nevěřila, že by mi masáž mohla navodit opravdu i pocit klidu, ale v tu chvíli, co jsem se položila na lehátko, tak ze mě okamžitě po prvních asi pěti minutách opadl stres a starosti. Doporučuji!

  • TT

    Thomas T.

    kvě 9, 2022

    Massage was good. But no match to booked masseuse..

  • Karli B.

    kvě 7, 2022

    Incredible therapist, Porno! Thank you.

  • CK

    Christoph K.

    dub 21, 2022

    Gold Hand Thai Massage - Prague 6

    Gold Hand Thai Massage - Prague 6

    Thank you so much to visit us . Wish see you again 🙏🏻😊

    24. dubna 2022 07:31

  • Andrea H.

    dub 15, 2022

  • Petr V.

    dub 10, 2022

  • MM

    Martin M.

    dub 7, 2022

  • PH

    Petra H.

    bře 14, 2022

  • Tereza Č.

    úno 21, 2022

  • Anča M.

    led 31, 2022

    Krásné čisté prostředí, slečny maserky poctivé a mile. Příjemný relax zakončený výborným čajem!

  • Anežka H.

    led 29, 2022

  • Martina S.

    led 13, 2022

Používáme soubory cookie, abychom vám co nejvíce zpříjemnili používání stránek a zároveň mohli monitorovat provoz na webu. Zjistěte více